РЕКЛАМОДАТЕЛИ - за Интернет реклама - Banner exchange
ЦЕНОВИ ПАКЕТИ

УСЛОВИЯ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ


 
РЕКЛАМА
Otcheti.bg
 
 
Създаване на анкети за уеб сайт
 
Брой импресии Цена Плащане
2 000 1,20 лв. SMS
5 000 2,40 лв. SMS
15 000 4,80 лв. SMS


Когато бъдат закупени импресии с SMS или по банков път, няма нужда да поставяте код на Вашият сайт.

Зареждането с импресии с SMS е конкретно за 1 размер банер, а при закупуването по банков път на по-голям брой импресии /над 100 000/ те могат да бъдат разпределени между различни размери банери.
Можете да заредите импресии, чрез SMS на номер 1093 (1,20 лв.), 1092 (2,40 лв.), 1094 (4,80 лв.). Изпрашайки SMS с текст bgbaner можете да заредите съответният брой импресии. Необходимо е първо да се регистрирате и да качите вашите банери и те да бъдат одобрени.

Как да станете рекламодател

1. Регистрирате се в сайта

2. След регистрацията получавате потребителско име и парола, с което влизате в профила си и качвате своите рекламни банери.

3. След наша проверка, ако банерите Ви отговарят на условията те ще бъдат активирани и заредени с 10 000 безплатни импресии. Тогава вече можете да ги заредите с допълнителни импресии чрез SMS. Тогава ще отпадне нуждата от качване на реципрочен код на сайта Ви.

Ако желаете да закупите по-голям брой импресии – моля пишете ни. След уточнение на броя импресии и банерите които ще бъдат заредени ще получите проформа фактура и плащането ще е по банков път.Ако имате въпроси - свържете се с нас!